Felnőtt

Terápia

Magánrendelésemen fiatal felnőttekkel is foglalkozom, az egyetemista korosztállyal bezárólag. A korosztály gyakori témái: önismereti kérdések, pályaválasztás, családról való leválás, teljesítményzavar, szorongás, depresszió, stresszel való megküzdés nehézségei, pszichoszomatikus tünetek.

A terápia szakaszai

A bejelentkezést követően kerül sor az első találkozásra, ahol lehetőség nyílik a bejelentkezés okának körüljárására, az aktuális problémák, nehézségek átbeszélésére. Az első találkozást egy 3-4 alkalomból álló diagnosztikus szakasz követi, mely során pszichodiagnosztikai tesztfelvétel is történik. A diagnosztikus szakasz végén átbeszéljük az előző alkalmak tapasztalatait, meglátásait, valamint igyekszünk közösen megfogalmazni a terápiás ülések célját. A heti rendszerességű találkozások ettől kezdve addig folytatódnak, amíg elérjük a terápiás célt, illetve amíg bekövetkezik a kliens számára megfelelő változás.

Bizonyos helyzetekben a diagnosztikus szakasz során kiderülhet, hogy a probléma kezelésére nem az általam kínált keretek és módszerek a legmegfelelőbbek, ilyenkor a klienst a megfelelő szakemberhez irányítom tovább.

Call Now Button