Batki Erika vagyok, gyermek és ifjúsági klinikai szakpszichológus. Pszichológus diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem meg. A diploma megszerzését követően évekig Budapesten dolgoztam és képződtem. Gyermek és ifjúsági klinikai szakpszichológusként a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szakvizsgáztam.

Pályám során a gyermek és ifjúsági ellátás több területén volt alkalmam tapasztalatot szerezni. Pályakezdőként a gyermekvédelmi szakellátásban helyezkedtem el, ahol állami gondoskodásban élő, értelmileg akadályozott gyermekek és fiatalok pszichológiai gondozásával foglalkoztam. 2015 óta dolgozom pedagógiai szakszolgálati ellátásban, ahol a különböző beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézségek vizsgálatával, egyéb pszichés problémák diagnosztikájával, valamint gyermekek és serdülők pszichológiai terápiájával foglalkozom.

E munkám mellett dolgoztam iskolapszichológusként általános iskolában és gimnáziumban, jelenleg pedig a Magyar Paralimpiai Bizottság kötelékében nemzetközi versenyeken szereplő, értelmileg akadályozott sportolók klasszifikációs vizsgálatait végzem.

Magánrendelésemen gyermekekkel, serdülőkkel és fiatal felnőttekkel foglalkozom. Integratív szemléletben dolgozom, a munkám során pszichodinamikus, kognitív viselkedésterápiás, művészetterápiás és játékterápiás elemeket használok.

Tagság:
Magyar Orvosi Kamara
Nyílvántartási szám: 2347

Call Now Button